Matterport 3D tour

Klaar voor de toekomst

De kans is groot dat je het begrip ‘Matterport’ de afgelopen periode voorbij hebt horen komen. En dat is niet gek, het bedrijf Matterport heeft namelijk iets heel speciaals gedaan. “Wat dan”, vraag je je af? Nou, Matterport is het eerste bedrijf ter wereld dat een technologie heeft weten te ontwikkelen waarmee gebruikers snel een digitale replica van een object of pand kunnen maken waar vervolgens doorheen genavigeerd kan worden. Een soort Google Streetview 2.0 voor onder andere de makelaardij, maar dan zonder het stukje Street.
Het werkt als volgt: wij zetten de Matterport camera, die trouwens een beetje een Star Wars-achtig uiterlijk heeft, op de juiste positie neer en we drukken op play. Dit trucje herhalen we een aantal keer, totdat we alle hoeken van het pand vast hebben gelegd. Vervolgens worden de beelden aan elkaar ‘genaaid’ en kunnen we ze meteen bekijken op een tablet, laptop of telefoon. En omdat Matterport de beroerdste niet is, laten ze je kiezen tussen drie manieren waarop je de gemaakte beelden kunt bekijken. Je kunt kiezen voor de 3D-plattegrond, het maquette-model of elk standpunt binnen het object. Zo kun je dus zien waar alle ruimtes zitten, hoe groot ze zijn en hoe ze er vanbinnen uitzien.

En dat is nog niet alles, je kunt namelijk ook Mattertags toevoegen: dit zijn klikbare punten waar tekstuele of videografische ondersteuning toegevoegd kan worden. Zo kun je iedereen meteen uitleggen hoe die lastige koffiemachine werkt. Bekijk maar hieronder.

De Matterport 3D tour kan je op Funda inzetten, op je eigen website maar uiteraard ook op sociale media.

Wil je nog wat meer informatie? Doesn’t matter, we leggen je alle mogelijkheden graag telefonisch of per mail uit.
Bekijk voorbeeld
v.a.
€ 99,00
excl. btw
Online inplannen
of kies voor een voordelig Presentatiepakket
Checked icon
Eigen opgeleide fotografen
Checked icon
Hoge kwaliteit en service
Checked icon
Levering binnen 3 werkdagen