Op dit moment hebben wij een telefoonstoring vanaf een aantal providers. Onze leverancier is op de hoogte en werkt aan een oplossing.

Veelgestelde vragen

Waren we niet duidelijk genoeg?

Hier vind je de antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, je kunt altijd bellen of mailen. Dat vindt onze binnendienst superleuk! Een postduif mag overigens ook gewoon.

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 bereikbaar op 085-3034930 of via info@houseview.nl.

Kunnen jullie een woning fotograferen zonder dat er iemand op locatie aanwezig is?

Jazeker, in dit geval halen wij de sleutel op bij de makelaar (binnen 15 minuten reisafstand).

Hoe kan ik mijn woning voorbereiden?

Daar hebben wij een prachtige website boordevol tips voor: Tips & Tricks

Ik heb hulp nodig bij de voorbereiding. Kunnen jullie helpen?

Jazeker! Onze verkoopstyliste kan je hier bij helpen. Bekijk onze verkoopstyling website voor meer informatie en tarieven.

Kunnen jullie achteraf personen of persoonlijke items wazig maken of verwijderen?

Dit kan, maar alleen bij fotografie en 360 graden fotografie. Bij video's, drone opnames en Matterport 3D tour is dit helaas technisch niet mogelijk. Houdt hier rekening mee bij de voorbereiding van de afspraak. Indien je niet wenst dat er persoonlijke items op beeld komen, gelieve deze voor de afspraak weg te halen.

Hebben jullie een vergunning om te mogen vliegen met een drone?

Jazeker, en daar zijn wij trots op! Via deze link vind je een overzicht van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu met alle bedrijven die een ontheffing hebben. Kun je ons vinden?

Waar mogen jullie met een drone vliegen?

Klik hier om de website van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu te bezoeken. Via deze website kan je precies nagaan op adresniveau of wij er mogen vliegen. Daarnaast moeten wij rekening houden met een standaard veiligheidszone van 50 meter horizontaal tussen de drone en mensen. Dit geldt ook voor het verkeer (vaar- en voertuigen), spoorwegen, bebouwing en objecten.

Kunnen jullie mijn klanten direct factureren?

Jazeker! Wel berekenen we hiervoor 19,95 euro excl. btw administratiekosten per factuur.

Wat gebeurt er met mijn afspraak als het slecht weer is?

Er wordt onderscheid gemaakt tussen neerslag die er al ligt en acute neerslag in de vorm van regen of sneeuw welke ter plekke valt tijdens het bezoek van onze fotograaf. Als onze fotograaf ter plaatse is en er is acute neerslag, zullen de buiten foto’s niet worden gemaakt. Voor het maken van de buiten foto’s wordt dan een nieuwe afspraak gemaakt. Hierna komen wij zo snel mogelijk kosteloos terug.

Wat zijn de kosten als ik een gemaakte afspraak wil annuleren of wijzigen?

Het annuleren of wijzigen van een afspraak is kosteloos tot 2 werkdagen van tevoren. Wanneer een afspraak binnen deze 2 werkdagen wordt afgezegd of gewijzigd brengen wij € 59,- exclusief BTW per afgenomen dienst in rekening.

Kan ik een plattegrond achteraf nog wijzigen?

Plattegronden kun je kosteloos tot een maand na de opdracht laten wijzigen. Je kunt dit het beste doen door de aanpassingen direct op de plattegrond aan te geven en deze te retourneren, onder vermelding van het adres, aan onze tekenafdeling.

Wat hebben jullie nodig om een plattegrond te kunnen maken?

We kunnen uit de voeten met een bouwtekening maar ook met een zelfgemaakte schets.

Ik heb geen bouwtekeningen of schetsen maar ik wil wel graag plattegronden, wat kan ik doen?

Het is mogelijk om bij ons je woning te laten inmeten. Op deze manier vergaren wij de informatie die jij nodig hebt voor een goede plattegrond. Wij kunnen hiervoor een afspraak maken met één van onze inmeters. Het is ook mogelijk om de afspraak tegelijkertijd te laten plaatsvinden met de woningfotografie.

Wat hebben jullie nodig om een (360 graden) digitale restyling uit te kunnen voeren?

We kunnen uit de voeten met een bouwtekening maar ook met een zelfgemaakte schets. Voor het beste resultaat hebben wij ook foto's nodig van de binnenzijde en het uitzicht.

Hoelang duurt het voordat mijn bestelde producten worden opgeleverd?

Indien er een afspraak moet worden gemaakt bellen wij jou of de klant binnen 1 werkdag en plannen wij de afspraak (indien mogelijk) binnen 5 werkdagen.
De oplevertijd verschilt per product. Bij plattegronden, fotografie, video, Matterport of 360 graden fotografie streven we naar een oplevertermijn van 1 tot 2 werkdagen. Voor meetrapporten en visualisaties is het streven 2 tot 3 werkdagen.

Kunnen jullie rechtstreeks alle media uploaden naar Funda, Realworks en dergelijke?

Ja dit kan zeker. Wij kunnen de media direct in Realworks en op Funda plaatsen. Ook zijn er API koppelingen met onze backoffice mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.