Verkoopstyling

Maak van een kijker een koper!

De concurrentie en het aanbod op de woningmarkt is groot. U als verkoper wilt uw woning het liefst zo snel mogelijk tegen een zo hoog mogelijke prijs verkopen.
Met  verkoopstyling kan dat! Uw woning wordt optimaal gepresenteerd voor een breed publiek. Ik denk met u mee, ben creatief, flexibel, vernieuwend Door aan de kleinste details te denken zijn de plannen tot in de puntjes afgewerkt.
Iedere ruimte van de te verkopen woning wordt onder handen genomen en zo optimaal mogelijk gestyled voor de verkoop.

U kunt kiezen voor verschillende pakketen, bijvoorbeeld het puntjes op de i pakket

Pakket 1: Puntjes op de i pakket
Wordt binnenkort uw woning gefotografeerd en wilt u nog een ervaren blik voor de puntjes op de ‘i’ dan is dit natuurlijk mogelijk. Wij bekijken uw woning met een nieuwe en frisse blik. De sterke punten noem ik op en met de verbeterpunten kunt u aan de slag om zo uw woning verkoop klaar te maken.

Als u dit lastig vind en dit liever uit handen geeft kies dan voor het pakket Look Inside.

Pakket 2: Look Inside pakket
Een verbouwing, het aanschaffen van een compleet nieuw interieur of een totale metamorfose is hiervoor niet nodig!
Door het creëren van rust, ruimte, eenheid en sfeer zal de woning een neutrale uitstraling krijgen die door veel potentiële kopers op prijs wordt gesteld.
Met gevoel voor kleur en oog voor detail maken wij uw woning via speciale technieken beter verkoopbaar voor een zo breed mogelijke doelgroep.

Het intakegesprek vindt plaats in de te verkopen woning en duurt ongeveer een uur…..
Samen met u loopt de styliste door de woning en wordt besproken welke ruimtes een restyling nodig hebben.
De bedoeling is immers de ruimtes zo optimaal mogelijk te restylen voor de verkoop van de woning.
Intussen wordt ook besproken welke werkzaamheden u eventueel zelf kunt uitvoeren. Dit zou bijvoorbeeld kunnen bestaan uit het opslaan van bepaalde meubels of het schilderen van een wand.
Door middel van verkoopstyling brengen wij de positieve punten van uw woning zo goed mogelijk naar voren gebracht.

Pakket 3: Optimus Style
Verkoopstyling is een professionele vorm van stylen gericht op het presenteren van woningen. Dit is nodig om de verkoop te stimuleren en de juiste potentiële kopers aan te trekken. Minder sterke punten van een woning worden waar mogelijk weggenomen, terwijl de sterke punten juist naar voren worden gebracht. Hiermee kunnen mogelijke bezwaren van potentiële kopers wegvallen.

De eerste kennismaking met uw woning is vaak al via internet. De juiste presentatie van de woning is bepalend voor het verkoopsucces, goede foto’s en de eerste indruk zijn dus erg belangrijk. Door de ruimtes te neutraliseren, de juiste sfeer te creëren en de accenten op de juiste plekken te leggen zal uw woning zichtbaar opvallen tussen andere te koop staande woningen. Een kleine investering met een groot rendement!
by Lisa