2D/3D plattegrond

Plat, maar niet qua inhoud

Een goede plattegrond zorgt ervoor dat potentiële kopers een duidelijk beeld krijgen van de verschillende ruimtes in een woning. En laat het nou net zo zijn dat wij uitstekende plattegronden tekenen. Toeval? Zeker niet. Dit is voorbestemd.

Bij een standaard zwart-wit plattegrond krijgt men zelden een reëel beeld van de woning en wat haar mogelijkheden zijn. Met onze interactieve Funda plattegronden kunnen huizen digitaal worden ingericht en in 3D worden bekeken, ideaal voor mensen die nog zoekende zijn. Daarnaast kunnen we door onze unieke service met Nederlandse tekenaars erg snel leveren. Wanneer je een plattegrond voor 17:00 bestelt, wordt deze de volgende werkdag opgeleverd. Max Verstappen is er niets bij.

Op jouw aangeven kunnen we de plattegrond ook op Funda plaatsen. En klopt er iets niet of zijn er zaken anders dan in werkelijkheid? Geen enkel probleem, wijzigingen op de plattegrond zijn binnen één maand na de opdracht geheel kosteloos. We hebben het niet zo op slangen, dus adders ga je bij ons niet vinden.
Bekijk voorbeeld
v.a.
€ 19,95
excl. btw
Online inplannen
of kies voor een voordelig Presentatiepakket
Eigen opgeleide fotografen
Hoge kwaliteit en service
Levering binnen 1 werkdag