Housetour

“Hello MTV, welcome to my crib”

Ken je ‘t nog, MTV Cribs? Dat was een show waar bekende, vaak rijke mensen hun woning aan de buitenwereld lieten zien. Onze housetour is een beetje hetzelfde, alleen hoef je het zelf niet te presenteren en wordt het niet uitgezonden op MTV, dat laatstgenoemde vinden we erg jammer.

Wat we doen is heel simpel: onze fotograaf legt met een camera een route af door de woning, waarbij alle kamers, hoekjes en details in beeld worden gebracht. Hierdoor kan een potentiële koper vanaf de bank alles van een woning bekijken, zonder ook maar een stap te hoeven zetten. Natuurlijk kan de housetour een echte bezichtiging niet vervangen, maar een geïnteresseerde kan wel op basis van een goed verzorgde, digitale rondleiding bepalen of hij langs wil komen of niet.

Naast het feit dat geïnteresseerden eenvoudig en snel een woning kunnen bekijken, is zo’n housetour ook nog eens heel gemakkelijk te delen op social media. En omdat we zo lief zijn, zijn we ook bereid om de video voor je op Funda te plaatsen. Als kers op de taart waardeert 35% van de bezoekers op Funda woningen mét video beter dan woningen zonder. Bel even als je nog niet overtuigd bent, ook als je wel overtuigd bent trouwens.
Bekijk voorbeeld
v.a.
€ 75,00
excl. btw
Online inplannen
of kies voor een voordelig Presentatiepakket
Eigen opgeleide fotografen
Hoge kwaliteit en service
Levering binnen 3 werkdagen