Makelaarspraat

Praatjes vullen geen gaatjes, duidelijke video’s wel

Videomarketing is dé trend om boodschappen snel en effectief over te brengen. Potentiële klanten hebben helemaal geen zin meer om ellenlange lappen met tekst door te spitten op zoek naar een beetje informatie. De informatie moet snel, duidelijk en visueel ondersteund op hun bordje komen te liggen. En daarom hebben wij een nieuwe videodienst in het leven geroepen: Makelaarspraat. Onze expertise op cameragebied, jouw expertise op camera.

Jij weet als makelaar namelijk precies wat een potentiële koper wil weten over een woning, dus waarom zou je het ze zelf niet vertellen middels een duidelijke video? Zo kun je mooi je kunsten etaleren en leren potentiële kopers jou al kennen voordat ze je hebben ontmoet. En daarnaast zorgt de combinatie van mooie woningbeelden en jouw duidelijke uitleg voor een goede eerste indruk. Zo weten geïnteresseerden meteen of ze een afspraak willen inplannen, of niet.

En met deze dienst kunnen we alle kanten op. We kunnen jou een sneak peek laten geven waarin je in de tuin van de woning iets vertelt over de wijk, de woning en de voorzieningen in de buurt. Maar we kunnen je ook een volledige tour door de woning laten geven. We zouden zelfs de woning buiten beschouwing kunnen laten en jou een rondje door de wijk laten lopen zodat je het mooie gebied aan kijkers kunt laten zien!

En weet je wat helemaal mooi is? Zo’n video is ontzettend makkelijk te delen op Instagram, Facebook en al je andere sociale kanalen. Zo bereik je met een video van een minuutje al snel een paar duizend mensen!
Bekijk voorbeeld
v.a.
€ 75,00
excl. btw
Online inplannen
of kies voor een voordelig Presentatiepakket
Eigen opgeleide fotografen
Hoge kwaliteit en service
Levering binnen 3 werkdagen