Exclusieve woningvideo

Laat de details spreken

Bij het zoeken naar het ideale huis, dwalen wij het liefst urenlang door interessante en opzienbarende woningen. We zouden op alle details letten, iedere hoek willen bekijken en geen enkele vierkante centimeter onopgemerkt laten. Helaas is voor zo’n uitgebreide bezichtiging geen tijd. Dat vinden we jammer, maar wel logisch. Omdat wij potentiële kopers toch de kans willen bieden om een woning zo uitgebreid te ervaren, hebben we een extra dienst in het leven geroepen, de woningvideo. Niet een hele spannende naam, wel een hele enerverende dienst.

Zie het als een autobiografie van het huis, maar dan met video. De woning vertelt het verhaal, wij zorgen dat dit verhaal visueel perfect wordt gepresenteerd. Met de nieuwste apparatuur brengen we elk detail wat de woning te bieden heeft kraakhelder in beeld. Op deze manier is het voor de kijker alsof hij vanaf de bank de woning in kwestie met een vergrootglas bekijkt. En de woning  krijgt meer aandacht op Funda, waar we de video eventueel ook voor je op willen plaatsen.

Het is zelfs mogelijk om de video een voice-over te geven. Zo kan er ook nog iets leuks verteld worden over alles wat de kijker te zien krijgt. We zouden zelfs kunnen proberen of we Sir David Attenborough zo ver kunnen krijgen, maar die kans achten we klein. Maar ja, wie niet waagt, wie niet wint.
Bekijk voorbeeld
v.a.
€ 599,00
excl. btw
Online inplannen
of kies voor een voordelig Presentatiepakket
Eigen opgeleide fotografen
Hoge kwaliteit en service
Levering binnen 3 werkdagen