Bedrijfsvideo

Niet te filmen

Een bedrijfsvideo is een video waarin de diensten van je bedrijf op een enthousiasmerende wijze gepromoot worden. Alles wat je als makelaar te bieden hebt leggen wij mooi en duidelijk op beeld vast, hierdoor kun je heel snel je kernwaarden en USP’s (unique selling points) overdragen op potentiële klanten.

Onze bedrijfsvideo’s hebben een eigenzinnige touch en door onze speciaal ontworpen interviewtechnieken maken we jouw bedrijf unieker dan de paarse koe van Milka. Naast je potentiële klanten kan ook Google het enorm waarderen wanneer je een bedrijfsvideo op je website hebt staan. Doordat je website gevarieerder is, is deze makkelijker te vinden via Google. En dat is in het digitale tijdperk reuze handig.

Daarnaast is het proces om een bedrijfsvideo te maken erg leerzaam. Je maakt op een creatieve manier de missie van je bedrijf zichtbaar en laat dit ook nogmaals zien aan je medewerkers. We nemen je in alle stappen van het proces mee, van het bedenken tot het plaatsen. Heb je er al een beeld bij?
Bekijk voorbeeld
v.a.
€ 999,00
excl. btw
Online inplannen
Eigen opgeleide fotografen
Hoge kwaliteit en service
Levering binnen 3 werkdagen