NEN 2580 meting

Meten is weten

NEN 2580 staat voor Nederlandse Norm en bepaalt de oppervlakte, en optioneel de inhoud, van een gebouw. Door een woning volgens de NEN te laten inmeten, voorzie je mogelijke kopers van juiste informatie over de gebruikersoppervlakte en inhoud. Is voor hen wel zo prettig, het zou namelijk sneu zijn als kopers hun halve inboedel weg moeten doen omdat het toch niet blijkt te passen.

Onze inmeter komt langs om de meting uit te voeren en de ruimtes te schetsen. Mits je deze dienst hebt besteld natuurlijk, anders zou het raar zijn. Hierna wordt er binnen één werkdag een Funda plattegrond uitgetekend. Het inmeten, schetsen en uitwerken wordt door dezelfde specialist uitgevoerd, bouwkundige achtergrond inbegrepen. Je ontvangt hierna een mooi meetcertificaat van ons. Die mag je inlijsten, maar dat is niet verplicht.

Het is trouwens wel mogelijk om de inmeter en fotograaf op hetzelfde moment langs te laten komen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd, maar helaas geen 2 halen, 1 betalen. Wij moeten ook eten.
v.a.
€ 125,00
excl. btw
Online inplannen
of kies voor een voordelig Presentatiepakket
Inhouse opgeleide fotografen
Hoge kwaliteit en service
Levering binnen 3 werkdagen