Sfeervolle 2D/3D plattegrond

Wonderschoon, we zweren het

Qua basis verschillen de standaard plattegrond en de sfeervolle plattegrond niet veel van elkaar. Er is alleen één verschil en dat is dat de sfeervolle plattegrond wordt geleverd met 150 gram glitters. Nee, geintje. De sfeervolle plattegrond wordt ingericht, hierdoor ontstaat er een nieuw aanzicht en komt de woning nog meer tot leven.

En verdient het huis nóg iets meer? Dan is ‘3D rendering’ iets voor jou. Deze dienst wordt gebruikt als aanvulling op de sfeervolle plattegrond en zorgt ervoor dat de ingerichte woning in 3D te zien is. Alsof de geïnteresseerde er al woont.

En net als bij de standaard plattegrond geldt, als je voor 17:00 bestelt, dan wordt de plattegrond de volgende werkdag opgeleverd. Daarnaast zijn we ook bereid de plattegrond voor je op Funda te plaatsen en voeren we wijzigingen op de plattegrond tot één maand na de opdracht geheel kosteloos door. Daarnaast worden de plattegronden gemaakt door Nederlandse tekenaars. Op deze manier worden we niet alleen vrienden, maar blijven we dat ook. 
Bekijk voorbeeld
v.a.
€ 29,95
excl. btw
Online inplannen
of kies voor een voordelig Presentatiepakket
Eigen opgeleide fotografen
Hoge kwaliteit en service
Levering binnen 1 werkdag